نحوه طرح دعوی علیه شهرداری بابت تبصره ۵ ماده ۹۶ قانون شهرداری

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴ #80366030

با عرض سلام، در تبصره ۵ ماده ۹۶ قانون شهرداری بیان شده اگر ملکی در طرح شهرداری باشد و مالک یا مالکین آن مشخص نباشد و یا به ثبت‌نرسیده باشد، شهرداری باید قبل از هر اقدام، مشخصات کامل ملک مزبور را با حضور نمایندگان‌ دادستان و ثبت و انجمن شهر صورتمجلس نماید. مدعی مالکیت می‌تواند با ارائه صورت ‌مجلس مذکور در این قانون نسبت به تقاضای ثبت‌ ملک خود اقدام و پس از احراز مالکیت بهای تعیین شده را دریافت نماید. اگر شهرداری برای این کمیسیون اقدام نکرده باشد، چگونه باید استعلام کرد؟ برای مثال اگر ملکی پانزده سال پیش در طرح بوده و‌ شهرداری صورتمجلس مذکور را تهیه نکرده است، چگونه علیه شهرداری با سند غیر ثبتی قولنامه‌ای طرح دعوی نماییم؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تنازع در مالکیت است بدوا با مراجعه به شهرداری و ارائه مدارک رسما پاسخ آن هارا بخواهید سپس می توانید از طریق دادگاه عمومی حقوقی برای اثبات مالکیت اقدام کنید یا از طریق دیوان عدالت اداری بابت عدم رعایت قانون در واگذاری مربوط به ماده مذکور ثبت دادخواست کنید