چک سفید امضا بابت حسن انجام کار به کارفرما دادم آیا می تواند روی آن اقدام قضائی کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۳ #80366

با سلام وتشکر متاسفانه مدتی پیش کارفرما با چرب زبانی و وعده و وعید فریبم داد و من هم سادگی کرده و جهت ضمانت حسن انجام کار یک برگ چک سفید امضا(بدون مبلغ و تاریخ)بهش دادم که تنها در قسمت در وجه نام کارفرما را نوشته و در ادامه ذکر کردم جهت ضمانت حسن انجام کار!از طرفی در قرارداد اشاره ای به چک نشده وهیچ کپی و مدرکی از چک و حتی قراردادم بهم نداد.حالا متاسفانه نه حقوق میده نه حتی عیدی رو میدهد .حتی میگم یه نفر بیار جای من نمیذاره و به صورت تلویحی غیر مستقیم چک رو به رخم میکشد آیا راهی دارم یا باید حالا حالا ها برایش کار کنم ؟
اگه یه مبلغ نجومی نوشت گذاشت چیکار کنم؟
لطفا

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام