رابطه نامشروع و بارداری ناشی از آن چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۵ #80302588

سلام اگر زن شوهر داری از پسری مجرد حامله شود حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به متاهل بودن زن مجازات اعدام برای زنای محصنه می باشد و برای مجرد نیز صد ضربه شلاق مجازات خواهد بود

این رابطه زناست و اگر زن شرایط احصانش معلوم شود حکم اش اعدام و پسر مجرد غیر احصان است پس صد ضربه شلاق حکمش میباشد .
پدر طبیعی آن بچه میتواند برایش شناسنامه بگیرد.

با درود پدر طبیعی حمل در صورت اثبات همان فرد زانی است، لیکن مجازات در صورت اثبات و دارا بودن شرایط احصان برای زن زناکار اعدام و برای مذکر ۱۰۰ضربه شلاق.

با سلام و احترام در صورت داشتن شرایط احصان و اثبات رابطه زنا برای زن اعدام و برای پسر چون مجرد است صرفا ۱۰۰ضربه شلاق محکوم می شود و همچنین پدر بچه موظف به گرفتن شناسنامه برای فرزند به نام خود می باشد

مجازات مرد صد ضربه شلاق چون‌مجرد است
مجازات زن رجم چون شوهردار است.

سلام اخذ شناسانه بچه با شماست و بدلیل مجرد بودن شما زنهای محصنه و۱۰۰ ضربه شلاق موفق باشید

درود بر شما
در صورت اثبات زنای محصنه مجازات برای زن یا مرد متاهل سنگسار یا اعدام و برای مجرد شلاق حدی می باشد .