آیا با توجه به اینکه کاملا محرز شده این خانواده با فریبکاری و تعیین مهریه بالا قصد سوءاستفاده از خانواده ما را داشته اند اگر برادرم بخواهد همسرش را طلاق دهد؛ آیا از پرداخت دیون و مهریه معاف است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۱ #80198387

سلام.
برادرم ۸ ماه پیش با خانمی ازدواج کرد. قبل عقد عروس گفته بود یک تومور کوچک در داخل بدنش بوده و با جراحی در اورده اند و به خوبی تمام شده. بعد عقد متوجه شدیم که تومور بسیار بزرگ بوده و جراحان نتوانسته اند ان را خارج کنند چون احتمال فوت شدن عروس را داشته. و این مساله مهم را پنهان کرده اند. مهریه نسبٱ سنگینی هم تقاضا کرده و داماد پذیرفته. و الان متوحه فریب دادن ان خانواده شدیم. عروس هم ادعا میکند که مادرش به او دروغ گفته که درمان نشده و خودش فکر میکرده تومور کاملا برداشته شده و دیگر هیچ خطری ندارد. الان آیا با توجه به اینکه کاملا محرز شده این خانواده با فریبکاری و تعین مهریه بالا قصد سو استفاده از صداقت و اعتماد خانواده ما را داشته اند اگر برادرم بخواهد همسر بیمارش را طلاق دهد ایا از پرداخت دیون و مهریه معاف است یا خیر؟ توضیح دهید لطفا

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات شود که در نکاح تدلیس صورت گرفته و تقاضای فسخ نکاح پذیرفته شود از پرداخت مهریه معاف می شوید

اگر اثبات گردد ک تدلیس صورت گرفته آنهم با اطلاع دختر نسبت به این امر ک تومور دارد و جزو موانع محسوب شود میتوان معاف از پرداخت مهریه گردید

سلام
در صورتیکه محرز شود خود این خانم نیز از عدم بهبودی خود مطلع بوده اند و تدلیس صورت گرفته است، از پرداخت حقوق مالی ایشان مبری خواهید شد.