آیا برگذاری جلسه دادخواست متقابل بعد از مختومه شدن پرونده در همان شعبه قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #80179753

سلام.
بنده الزام به تنظیم سند رسمی زدم پرونده جهت صلح و سازش رفت حل اختلاف که سازش حاصل نشد و در حل اختلاف گفتند صلاحیت رسیدگی به پرونده را ندارند و بایستی پرونده به دادگاه ارجاع شود در نتیجه پرونده در حل اختلاف مختومه شد بعد از یک هفته پیامکی مبنی بر ابلاغیه با مضمون حضور جهت دادخواست متقابل ( ابطال مبایعه نامه و فسخ ) برای بنده امد.
و سوال بنده اینست :
( اگر مشکل قانونی دارد چگونه و از چه طریق میتوان جهت لغو جلسه اقدام کنم)
۲:شعبه ای که صلاحیت رسیدگی به اصل دادخواست (الزام به تنظیم سند) را ندارد ایا صلاحیت رسیدگی به دادخواست متقابل یعنی فسخ و ابطال ان را دارد؟
۳:قانون ۱۴۲ ایین دادرسی مدنی ابراز داشته در دعاوی تهاتر فسخ و... امکان دادخواست متقابل برای خوانده برونده اصلی وجود ندارد.
سپاس از توجه شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا مرجع صالح دادگاه می باشد و صرفا شورا جهت حصول سازش تشکیل جلسه داده است ثانیا به استناد ماده ۱۴۳ قانون آیین دادرسی مدنی تا پایان جلسه اول رسیدگی ( منظور در مرجع صالح که همان دادگاه است ) امکان طرح دعوی تقابل وجود دارد .

با سلام
شما بهتره در موقع مقرر در دادگاهی که ابلاغیه فرستاده حاضر شوید چون امکان دارد خوانده نیز دلایلی داشته باشد که علیه شما دادخواست داده است

پرونده در شورای حل اختلاف مختومه نشده بلکه بدلیل عدم صلاحیت به دادگاه ارجاع شده درنتیجه بله دعوای تقابل باید در همون شعبه رسیدگی بشود.