آیا برای اجرائیه مهریه باید هرچیزی که به نام همسر هست را اعلام کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶۳ #79904357

باسلام
دوماه پیش رفتم دفترخانه ای که عقد کرده بودیم و مهریه ام رو به اجرا گذاشتم. امروز از اداره اجرای اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برام پیامک اومده که در خصوص پرونده اجرایی شماره.... مقتضی است نحوه وصول طلب خود را کتبا به دفترخانه پذیرش تقاضانامه اعلام نمایید.
همسر من ملکی نداره و فقط یه ماشین پراید به نامش هست که شماره پلاک ماشین و بلد نیستم،دفترخانه گفت برات تو اجرائیه زده بودم کسر از حقوق چون شماره پلاک ماشین و شماره شاسی ماشین لازمه و تو بلدی نیستی بهتره فقط کسر از حقوق زد و من برات زدم برا همین به این پیامک بی اعتنا باش. به نظر شما نباید کاری انجام بدم؟ نیاز نیست که حتما هرچیزی به نام همسر هست را اعلام کرد؟ مگه خود سازمان ثبت اسناد با کد ملی هر شخصی متوجه نمیشه که چه چیزهایی به نام کسی هست یا نه؟ پس چه احتیاجی هست که برای اجرائیه مهریه حتما نحوه وصول طلب کتبا مشخص بشه؟
در ضمن یه پیامک دیگه هم اومده اجرائیه مربوط به پرونده اجرایی شماره.... در مورخ..... به مدیون ابلاغ شد، منظور از این پیامک چیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استعلام از راهور و ثبت، بانکها، سازمان بورس و ـ.. را تقاضا کنید. اگر چیزی بنامشان باشد مشخص می شود

سلام شما هر مالی از همسرتان می‌شناسید معرفی و درخواست توقیف آنرا نمایید

سلام

درخواست استعلام ازپلیس راهورراجهت استعلام ماشین کتبااعلام نمایید.

شما درخواست استعلام سه گانه مطرح کنید که اگر پلاک ثبتی و خودرو و حسابی داشته باشد مشخص شود

درود بر شما، شما تمام اموالی را که اطلاع دارید متعلق به ایشان است را معرفی نموده و استعلام های مربوطه از مراکز ثبت، بانکها، راهور و... را درخواست نمایید.

سلام
شما باید کلیه ی اموالی را که اطلاع دارید متعلق به اوست رامعرفی‌ نموده و درخواست استعلام از مراکز مربوطه مانند ثبت. دارایی .بانکها را نیز بنمایید؛

باسلام کلیه اموال به نام همسرتان را اعلام نماییدو درخواست گواهی استعلام از پلیس راهور و سازمانهای ذیربط اخذ نمایید.