قصد دارم از طریق کنسولگری ایران در ترکیه به همسرم اجازه محضری پاسپورت بدهم؛ چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #79892532

همسرم در ایران قصد تعویض پاسپورت دارد و من در حال حاضر بعنوان مسافر در ترکیه هستم و قصد دارم از طریق کنسولگری ایران در ترکیه به همسرم اجازه محضری پاسپورت بدهم آیا میتونم اینکارو انجام بدم و مراحلش به چه صورت هست؟ آیا همسرم باید فرمی که از پلیس + ۱۰ مبنی بر اجازه همسر رو از ایران همراه خودشون بیاره و من اون فرم را ببرم کنسولگری؟ یا اینکه میتونم از طریق کنسولگری به همسرم وکالت بدم که خودش در ایران بتونه با وکالت من, کارهای مربوط به اخذ پاسپورت رو انجام بده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید با تنظیم وکالتنامه و تایید، آن را در اختیار همسر خود قرار دهید.

میتوانید با تنظیم وکالتنامه اختیار تکمیل مجوز و تایید آن را به همسرتان بدهید .

دادن وکالت از طریق کنسولگری دولت ایران در ترکیه امکان پذیر هست
سامانه میخک قبلا سامانه تاک (تایید اسناد کنسولی) نام داشت؛ اما اخیرا با توجه به گسترش دامنه خدمات به سامانه میخک (مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی) تغییر نام داد. با کمک سامانه میخک یا همان سامانه تاک سابق می‌توانید مدارک کنسولی‌تان را به تایید وزارت امور خارجه برسانید. سامانه میخک برای تایید گواهینامه، دریافت و صدور وکالتنامه، تصدیق امضا، دریافت گذرنامه یا پاسپورت، مدارک تحصیلی و ثبت مدارک پزشکی برای دریافت هزینه و صدور گواهی سو پیشینه برای کسانی که ساکن خارج از ایران هستند کاربرد دارد

چه مدارکی در سامانه میخک به تایید می‌رسند
تایید اسناد پزشکی و درمان
تنظیم وکالتنامه و تصدیق امضا
تایید گواهینامه
درخواست گذرنامه یا پاسپورت در سامانه میخک
مدارک و گواهی‌های تحصیلی اتباع ایرانی. این مدارک باید از سوی مراکز و مراجع معتبر صادر شده باشد. این مراکز شامل مراکز آموزشی معتبر، بیمارستان و مراکز آموزش درمانی می‌شوند.
گواهی و مدارک امور دانشجویی