بعد از گذشت یک ماه گفتند تایید نشده ام؛ برای انتقالی چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #79880207

باسلام خدمت شما. اینجانب ---------- فرزند شهید ------------- کارمند رسمی شهرداری کنگاور. حدود ۱۰ ساله همه روزه از کرمانشاه به کنگاور تردد می کنم. با پیگیری های بسیار موفق به دریافت انتقالی به کرمانشاه نشدم. چند سال پیش بالاجبار و علیرغم میلم مسئول واحد درآمد شدم. و بدون هیچگونه مشکلی خدمت می کردم. تا اینکه از ناحیه عوامل حراست و باور نده سازی تحت فشار قرار گرفته و آبرویم رو به خطر انداخته و حتی شهردار را نیز مجبور کردند که جابجا یم کند. بار دیگر به اصرار شهردار به واحد کمیسیون ماده صد رفتم و گفتند فعلآ کار کنم تا استعلام از استانداری بگیرند. حال بعد از گذشت یک ماه گفتند تایید نشده ام. در هر دو صورت هیچ جرمی را برایم مشخص نکردند.حال از آن مقام مسئول تقاضا دارم که چرا بدون محرز شدن هیچ جرمی صلاحیت و شخصیت یه فرزند شهید زیر سؤال رفته.تو به عدالت حضرت علی کمک کنید
باتشکر فرزند شهید ----------.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اثبات مفاد گزارش خلاف واقع علیه شما می توانید علیه حراست شکایت کنید

با سلام
باید در سوال اشاره می فرمودید که برای اثبا صحت ادعایتان چه مدارکی در دست است . بدیهی است چنانچه گزارش خلاف واقع علیه شما تنظیم گشته و به تبع آن صلاحیت شما احراز نگردیده ، امکان طرح شکایت برای شما وجود دارد .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروجه.. به صرف اینکه شما فرزند شهید هستین و در هر جمله آن را ذکر می کنید، دلیلی بر مبرا بودن از اتهام احتمالی وارده نمی باشد، ولی با توضیحات جنابعالی، هر گونه اتهام و یا به قول شما پرونده سازی از سوی هر ارگان و یا نهادی، حتما باید با دلیل و مدرک محکمه پسند بوده باشد و از توان اثباتی باید برخوردار باشد..
در صورتیکه در مورد شما صرفا اتهام بدون اثبات مطرح گردیده و احساس می کنید حقتان ضایع گردیده، می توانید علیه مفتری اقدام به طرح دعوی افترا و نشر اکاذیب مطرح و موضوع را از آن طریق پیگیری نمائید..
موفق باشـید..

با سلام
احراز صلاحیت اشخاص طی یک فرایند مشخص در دستگاههای اجرایی صورت می گیرد و فاکتورهای خاصی برای آن در نظر گرفته می شود که معمولا آنرا مسئولان امر بازگو نمی کنند. چنانچه صلاحیت شما برای انتصاب در یک پست اداری مورد تایید قرار نگرفته دال بر وجود داشتن جرم نیست. بنابراین نباید باعث نگرانی حضرتعالی گردد. البته این حق شماست که بدانید چرا برای انتصاب در پست سازمانی انتخاب نمی شوید.