آیا می توان سند رسمی را به علت داشتن حق فسخ باطل کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵ #79803747

با سلام
بنده یک واحد تجاری خریداری نمودم فروشنده به واسطه وکالت بلاعزلی که از صاحب سند رسمی داشت در دفترخانه رسمی اقدام به انتقال سند رسمی به نام بنده نمود بعد از گذشت ۲ ماه صاحب سند (دست اول) با من تماس گرفت و گفت در معامله ای که با طرف من (فروشنده در مبایعه نامه من) نموده مقداری حواله آهن در ازای ثمن معامله دریافت کرده و در مبایعه نامه قید گردیده که اگر حواله تحویل وی نگردد معامله فسخ است ولی در عین حال به خریدارش وکالت بلاعزل داده است.
حال این سوال مطرح است که ایا میتواند با فسخ معامله ابطال سند مرا درخواست نماید؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پاسخ به این سوال بایستی مدارکتان را مطالعه نمایم

باید قرارداد شما مطالعه گردد که آیا فروشنده به شما از وکالتا از جنب مالک اصلی فروخته است یا اصالتا از جانب خودش.
اگر به وکالت از جانب مالک اصلی (شخصی که با شما تماس گرفته است است)زمین را به شما منتقل نموده باشد فسخ قرراداد بین آنها ارتباطی به خرید شما نخواهد داشت.
ولی چنانچه اصالتا به شما فروخته باشد در صورت فسخ قرارداد اول قرارداد بین شما نیز فسخ خواهد.