برای اثبات رابطه و خیانت چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۰۲ #79762302

سلام مدتی است متوجه شدم شوهرم با خانمی در تماس هست و خیلی پول بهش داده در ضمن اون خانم متاهله و برای دادن پول به دروغ بمن گفته که با هم شراکتی کار کردن یعنی اون خانم ۳۰ میلیون پول داده و خیلی سود گرفته اما هیچ مدرک و قول نامه ای ندارن فقط یکی دوتا چک دستشه از اونجایی که میدونم باهم رابطه هم داشتن ولی مدرک دیگه ای غیر از تماسهاشون ندارم این پولا یجورایی حکم نزول داره چون سود زیادی بهش داده ممنون میشم بهم بگید چه شکایتی میتونم بکنم یا اصلا میتونم شکایتی بکنم یا نه؟ چیزی ثابت میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه دلایل شما صرفا تماسهای تلفنی طرفین باشد، ارتباط نامشروع نمی تواند محقق و ثابت باشد مگر اینکه پیامک هایی دائر بر بیان جملات و اظهارات خلاف عرف ارسال نموده باشند که در این صورت با دسترسی به متن پیامک ها و ارائه آنها به مرجع قضایی امکان ارتباط طرح و اثبات شکایت تا حدودی ممکن است. بهتر است تا مادامی که دلایل کافی در این خصوص ندارید اقدامی ننمایید

اثبات رابطه نامشروع در خصوص سوال شما امکان ندارد مگر اینکه دلایل و مدارک مستند داشته باشید سوالتان در همین حد صرفا ارتباط کاری بین شوهر شما و خانم متاهل می باشد

سلام
در مورد پول شما شکایتی نمیتوانید بکنید چون ذینفع نیستید و در مورد تماسهای تلفنی هم ، جرمی اتفاق نیوفتاده و به فرض شکایت شما چیزی اثبات نخواهد شد

درود بر شما، در خصوص مبالغ یاد شده، به دلیل عدم ذینفعی، شما حقی نخواهید داشت، در خصوص ارتباط نامشروع نیز صرف تماس هیچ رابطه ای را بیان نخواهد کرد.

با سلام و احترام در مورد سوال اول که شما نمی توانید شکایت کنید و در مورد سوال دوم میتوانید شکایت کنید ولی به صرف پیامک و تماس رابطه نامشروع و جرم محسوب نمی شود و شما باید دلیل قوی تری نسبت به آن داشته باشید تا بتوانید ادعای خود را ثابت کنید وگرنه دعوای شما قرار منع تعقیب می خورد موفق وپیروز باشید

با سلام ، توصیه می گردد با‌ همسر خود صریحا در این‌ مورد گقت و گو کنید و نگرانی خود را در مورد این رابطه اعلام نمایید؛ در ضمن بدون مدارک لازم ادعای شما رد خواهد‌ شد و عواقب نیز دارا می باشد؛ آرزوی عاقبت‌ بخیری.

درود
تا زمانی که دلایل کافی نداشته باشید بر فرض شکایت هم نتیجه نمی گیرید.