میتواند بدون ارائه فاکتور، بیش از پولی که داده ادعای سهم کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۲ #79758847

باسلام و خسته نباشید اینجانب سه ماه است که یک مغازه لوازم یدکی خودرو زدم و حدود ۳۰میلیون جنس خریداری کردم تمامی اجناس با فاکتور خریداری شده و به اسم اینجانب می باشد یکی از دوستان من آمد و به من پیشنهاد شراکت داد و قرارشد پول بیاورد و شریک شود او مقداری پول آورد و شروع به کار کرد بعد از چند ماهه به دلایلی بهونه آورد و متوجه شد که اگر خودش تنها این کار را داشته باشد برایش بهتر است این بنده ی خدا طبق هزینه هایی که داده الان میخواهد بیش از این ادعای سهم کند و می گوید یا باید سهم مرا بدهی یا من اجناس را می برم سوال بنده این است طبق فاکتور های خریداری شده که به اسم بنده می باشد او میتواند بدون ارائه فاکتور بیش از پولی که داده ادعای سهم کند و یا بگوید من فاکتوری ندارم به اسمم ولی پول زیادی بدون فاکتور دادم ایا اینگونه ممکن است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هر شخص که مدعی امری گردد باید ادعای خود را اثبات کند ادله اثبات هم در قانون مشخص هستند، شریک سابق شما به صرف ادعای فاقد دلیل نمیتوانند ره به جایی برند ، یا باید دلیل بیاورند مثلا شاهد یا فاکتور سازی کنند که در این حالت هم شما حسب مورد دفاع خاص خود را خواهید داشت .
اما نکته مهم اینست که هر حق و حقوقی که به ایشان میدهید در حضور دو شاهد باشد و رسید از ایشان اخذ کنید
موفق باشید