امکان اعطای حق امضا به یکی از سهامداران، صرفا برای عقد قراردادها و تفاهم نامه‌ وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #79574342

آیا در یک شرکت سهامی خاص، امکان اعطای حق امضا به یکی از سهامداران، صرفا برای عقد قراردادها و تفاهمنامه‌ها (و نه امضای چک، انتقال مالکیت اموال و...) وجود دارد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ولی در صورتی امکان پذیر است که شخص به نمایندگی یا به وکالت از دیگری امکان پذیر و در شرایط خاصی که طرفین تعیین کرده باشند امکان پذیر است وگرنه بعنوان یه شخصیت حقیقی یا حقوقی مستقل بجای دیگری این امکان ندارد

در کلیه شرکتهای سهامی برای امضای اوراق و اسناد تعهد آور میتوان ترتیب خاصی معمول داشت ولی تفکیک این اوراق و اسناد و جداسازی افراد دارای حق امضاء نسبت به هریک از اسناد و اوراق و تعهدات امکان ندارد .

حق امضا در خصوص اوراق و اسناد تعهدآور از قبیل چک و سفته و بروات و قرارداد ها را میتوان به یکی از افراد شرکت و همینطور حق امضا اوراق عادی و اداری و تفاهم نامه ها را میتوان اعطا کرد