اعتبار بخشیدن و رسمی نمودن سند عادی تقسیم نامه که مربوط به سال ۱۳۵۸ می باشد؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #79408724

با عرض سلام و احترام
ساختمانی تجاری اداری یا مسکونی در ۳ طبقه که البته قابل تقسیم بوده مربوط به ۴ برادر میباشد که چون زمین وراثتی نیست خریداری شده سهم ها مساوی نیست یک برادر ۳۵ و یک دوازدهم سهم یه و سه برادر دیگر ۳۶ و یازده دوازدهم سهم مالکیت دارد در سال ۵۸ برادران طبق یک قرارداد عادی ۳ برادر که ۳۶ و یازده دوازدهم سهم دارند مبلغ ۶۶ هزار تومان سال ۵۸ را به برادر که ۳۵ و یک دوازدهم سهم دارد پرداخت می کنند و طرف ساختمان که طرف کوچه ۴ متری بوده به این برادر که تنها ۳۵ و یک دوازدهم سهم دارد میدهند و طرفی که سمت کوچه ۱۲ متری بوده را سه برادر که مجموعا ۳۶ و یازده دوازدهم سهم دارند انتخاب می کنند و با یک سند عادی این قرارداد توافق نامه و تقسیم نامه را می نویسند الان چون کوچه ۴متری تبدیل به ۱۰ متری شده آن برادر که ۳۵ و یک دوازدهم سهم دارد و مبلغ ۶۶هزار تومان را دریافت کرده سند را قبول نمی کند یکبار هم دادخواست تنفیذ در سال ۸۳ دادیم در دادگاه بدوی رای به نفع ما بود ولیکن در تجدیدنظر با ستناد ماده ۴۸ قانون ثبت رد کردند و گفتند نوعی معامله بوده است. و در سال ۸۴ دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقسیم نامه دادیم و شورای حل اختلاف هم گفته قابل استماع نیست و دادگاه هم رای شورا حل اختلاف را تایید می کند می خواستم از شما دوستان که از قانون اطلاع دارید درخواست کنم که ما باید چگونه دادخواست بدهیم که مورد پذیرش قرار بگیرد و توسط دادگاه رد نشود لطفا راهنمایی فرمایید ضمنا تصویر قرار داد پیوست می باشد

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دوست گرامی ملک شما موروثی نیست و شما خریداری کرده اید لذا باید در ابتدا دادخواست تنفیذ تقسیم نامه عادی رابه دادگاه محل ملک مورد نظر ارایه نمایید که دادگاه ابتدا با توجه به اوضاع و احوال و اظهارات و وجود برگه تقسیم نامه نسبت به صحت تقسیم نامه تصمیم گیری گند و ضمنا از شهود و کسانی که در آن زمان شاهد و ناظر چنین موضوعی بوده اند هم استناد میگردد و قاضی محترم حکم مقتضی را صادر میکند وبعد از آن میتوان تقاضای افراز یا هرگونه اعمال حقوقی را نموده.