اگر بشه که پولمو بگیرم الان چقدر میشه به نرخ تورم روز؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۵ #79379363

سلام بنده سال ۹۴ در یک ارگان دولتی کار کردم که مبلغ ۲۸ میلیون تومان توافق کردیم ولی بخاطر اینکه من از اتباع بودم با من قرارداد ننوشتن و مجبور شدم با پیمانکار اونجا قرارداد بنویسم که بعد از اتمام کار پیمانکار پولم رو نداد سرداری که اونجا بود گفت من میدونم کار کردی و پولتو چون با پیمانکار طرف حساب بودیم به پیمانکار دادیم و پیمانکار هم پولم رو نداد و رفت و دیگه خبری ندارم ازش حالا سوالم آینه اول اینکه آیا میتونم پولم رو بگیرم یا نه و اینکه چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از ارسال اظهارنامه وعدم پرداخت اقدام به تقدیم دادخواست ایفای تعهد و خسارت تاخیر تادیه بده

درود بر شما، می‌توانید به استناد قرارداد فی‌مابین دادخواست مطالبه وجه، نیز خسارت تاخیر تادیه به طرفیت پیمانکار مطرح نمایید، تعیین میزان خسارت بر اساس نظر کارشناس و با عنایت به نرخ اعلامی بانک مرکزی تعیین خواهد شد.

با سلام
بله اگر مدارک یا شاهد دارید می توانید در دادگاه شکایت کنید و مطالبه ی خسارت تاخیر تادیه کنید

درود
ابتدا یک اظهارنامه به پیمانکار بدهید اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید.

بله قطعا می توانید وفق مشخصات مندرج در قرارداد علیه پیمانکار دادخواست ایفاء تعهدات قراردادی بدهید . درمورد خسارت باید قرارداد بررسی شود .