چگونه در دادگاه از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۰۷۱ #79365537

سلام

شخصی بابت دعوا ازم شکایت کرده درصورتی که من اونجا باهاش برخوردی فیزیکی نداشتم اون منو هل داد و منم اونو هل دادم الان رفته نامه پزشک قانونی آورده و شاهدی اونجا نبود، زمانی که با هم بحث کردیم، زمانی کلانتری اومده الکی ۳ نفر اونجا امضا کردن، فردا باید برم دادگاه.

راهنمایی کنید من اونجا چی بگم؟

بخدا بهش نزدم و طرف بهم میگه ۶ میلیون بهم بده رضایت بدم درحالی که پزشک قانونی ۱ درصد براش زده.
الان چه جوری اونجا از خودم دفاع کنم؟
راهنمایی کنید

بعدش سابقه برام حساب میشه؟

طرف میگه من تو رو میندازم یک شب زندان.

آیا واقعا زندانی داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با یک وکیل مشورت نمایید همه آنچه باید دفاع نمایید در این مجال نمی‌گنجد

چون شاهدی حضورنداشته .‌باید ازشهودسوالاتی بپرسید که مشخص شود اصلا درروز هل دادن حضور نداشتند
باتوجه به نظریه پزشکی قانونی .‌مجازات زندان ندارید

الان چه جوری اونجا از خودم دفاع کنم؟
راهنمایی کنید
گرچه صرف هل داده ن برخورد فیزیکی محسوب و . اگر آسیبی دیده باشد می تواند از شما دیه بگیرد

اما اگر با شهادت نتواند ادعایش را ثابت کند دعوایش رد می شود و اگر شما می دانید که با هل دادن شما آسیب دیده است شرعا باید دیه اش را بدهید که می شود ۲/۷۰۰/۰۰۰ تومان
بعدش سابقه برام حساب میشه؟
خیر
طرف میگه من تو رو میندازم یک شب زندان.

آیا واقعا زندانی داره؟
حبس ندارد با توجه به نوع آسیب

سلام . همین که طرف را هل داده اید می شود برخورد فیزیکی . اگر آسیبی دیده باشد می تواند از شما دیه بگیرد ولی با توجه به نوع آسیب ، مجازات حبس ندارد . در این پرونده ، آن چه مهم است شهادت شهود است . شما می توانید به اظهارات ایشان ایراد بگیرید و شهود را جرح کنید .

باسلام
دراین خصوص شهادت شهود خیلی مهمه میتونه مستندحکم دادگاه باشه
ازطرفی ضرب وجرح ساده زندان نداره و دیه شما کمترازسه تومن میشه
شش تومن رو ندید چون درنهایت شما محکوم به دیه خواهیدشد که اونم کمترازسه تومنه

به هیچ عنوان اقرار به هل دادن نکنید، معمولا بر اساس شهادت شهود و یا قراینی که دال بر حضور شما در محل منازعه کند و براساس گزارش پزشکی قانونی رای صادر می شود، تنها راه معرفی شهود است که شهادت دهند ضرب و جرح توسط شما صورت نگرفته است.
چنان چه منجر به شکستگی، نقص عضو و ... نشده باشد مجازاتی جز دیه ندارد.