ازدواج بدون اجازه خانواده دختر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۵ #79349809

من دختری و میخوام دخترم منو میخواد ولی خانوادش نمیزارن باهم ازدواج کنیم خانواده منم راضین باید چیکار کنیم؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. در صورتی که دختر به سن قانونی رسیده باشد، ایشان می توانند دادخواست اذن ازدواج به طرفیت پدرشان تقدیم کنند.

سلام
دختر می تواند به طرفیت پدرش دادخواست اذن ازدواج بدهد

سلام
چناچه دختر باکره است نیاز به اذن ولی برای ازدواج دارد اما اگر ولی بی دلیل امتناع کند دختر می‌تواند از طریق دادگاه خانواده اقدام کند. البته پسری ک دختر می‌خواهد با او ازدواج کند باید طبق نظر قاصی صلاحیت داشته باشد مثل شغل و تحصیلات و.. باید همشن دختر باشد و بتواند زندگی دختر را اداره کند

نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

سلام
چنانچه دختر به سن قانونی رسیده است میتواند به دادگاه دادخواست اجازه ازدواج مطرح نماید