بعد از اینکه پرونده فرستاده شد چند روز بعد حکم اجرا میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۶۳ #79320501

سلام رای دادگاه به نفع من صادر شده اکنون بازه ۲۰روز اعتراض هم تمام شده و متهم به رای اعتراضی نکرده آیم میشود بعد از اینکه پرونده به اجرای احکام فرستاده شد جهت اجرای حکم متهم اونجا به حکم اعتراض کند و بعد از اینکه پرونده فرستاده شد چند روز بعد اجرای احکام حکم را به احرا در می اورد چون من رفتم تا درخواست اجرا بدم گفتن نیاز نیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم باید در مهلت قانونی ب رای اعتراض کند پس از قطعی شدن صدور حکم معمولا ظرف یکماه حکم ب اجرا گذاشته خواهد شد

در پرونده های کیفری نیاز به درخواست صدور اجراییه نمی باشد و پرونده به اجرا ارسال و حکم اجرا خواهد شد

سلام
بله میتوانید بعد از قطعیت حکم، درخواست اجرا بدین و یکماه مهلت اجرا دارد.

با سلام
اعتراض باید تا زمان مهلت داده شده انجام شود اگر اعتراضی صورت نگیرد رای صادره به اجرای احکام فرستاده میشود تا مراحلی را طی کند

سلام.اگر حکم صادره غیابی باشد میتواند واخواهی کند .

سلام و وقت به خیر.
در احکام کیفری؛ به محض صدور حکم محکومیت و قطعی شدن آن، پرونده به اجرای احکام ارسال میشه و فرآیند اجرا شروع میشه. نیاز به اقدام خاصی از شما نیست و در صورت نیاز به پیگیری میتونید به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید

سلام بعد از قطعیت میتونید درخواست اجرا بدین و یکماه مهلت اجرا خواهد داشت