اگر در تصادف فرد مصدوم به طور شفاهی رضایت دهد میتواند شکایت می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۷ #79267089

با عرض سلام و خسته نباشید
من در هنگام دور زدن و با سرعت خیلی کم با یک عابر برخورد کردم...با اورژانس تماس گرفتم و بعد از اینکه ایشون رو معاینه کردند گفتند هیچ مشکلی نیست و خود شخص هم گفت هیچ شکایتی نداره و سالم است و حتی منتظر رسیدن پلیس هم نشدیم و برای اینکه ماشینم به پارکینگ منتقل نشه خودم با ماشین خودم ایشون رو محض احتیاط به بیمارستان بردم و عکس گرفتند و آنجا هم گفتند که مشکلی نیست ...سوال من اینست که اگر به هر دلیلی ایشون پشیمون بشود می تونه از من شکایت کنه؟

من این سوال رو پرسیدم و یکی از کاشناسان لطف کردند و جواب دادند و فرمودند :
با سلام هر چند با توجه به اینکه آسیبی به ایشان وارد نشده احتمال شکایت ضعیف است‌، ولی هر چیزی در عالم احتمال، ممکن است.

ظاهرا من سوال رو بد مطرح کردم ، منظور من این بود که با توجه به اینکه ایشون خودش گفت که شکایتی نداره و حتی منتظر رسیدن پلیس نشد ولی رضایتشون شفاهی بوده و متاسفانه خود من هم نوشته و امضایی بابت نداشتن شکایت از ایشون نگرفتم ، اگر از من شکایتی کنه برای من مشکلی پیش می آید یا خیر؟چون من که نه فرار کردم و نه اصرار به اینکه پلیش نیاید و خودشان راضی بودند!

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به پاسخ قبلی اگر ایشان صدمه ای دیده باشند و در دادسرا شکایتی کنند شما باید در دادسرا حاضر شوید که این موضوع نیز با مراجعه و معاینه ایشان در بیمارستان منتفی است.