زدن ملک به نام همسر دوم بدون دخالت فرزندان زن اول چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۴۹ #79234461

سلام
پدرم ناشنواست و زن اولش فوت کرده و سه فرزندازش دارد که همگی ازدواج کرده اند، و الان زن دوم دارد که پدرم ۴۰ سال از مادرم بزرگتر است و مادرم در سن ۱۸سالگی با پدرم ازدواج کرده و از این زن دوم سه فرزند دختر دارد، فرزندان زن اول پدرم این خانه را به عنوان ارث میخواهند و پدرم نیم دنگ چند سال پیش در مهریه عروسش زده و پسرش خانه را به نام مادرم نمی‌زند اختیارات همه چیز دستشه، راضی نیستند خانه را به مادرم بدهند که خیلی زحمت کشیده و جوون بوده، و با کسی ازدواج کرده که جای پدرش بوده حق مادرم نمیدهند،ولی پدرم راضی است ولی این فرزندان نمیزارنذ! لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کرد،چه سندی تنظیم کرد که ادعایی نکنند و حضورشان را نخواهد؟ و مشکلی پیش نیاید؟ پدرم الان ۸۵ سال سن دارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام. نیاز به اجازه شخصی نیست.پدرتان با حضور در دفتر اسناد رسمی میتوانند سند رسمی بنام همسر خود تنظیم کرده یا ملک را به ایشان با صلح رسمی منتقل نمایند و در صورت فوت پدرتان نیز مادر شما علاوه بر سهم الارث خود می تواند از ریق مطالبه مهریه نیم دانگ را مطالبه نماید و همچنین می تواند ادعای اجرت المثل نماید. من الله التوفیق

با توجه به اینکه اختیار مال با پدر است ایشان می توانند به انتقال ملک خود اقدام نمایند و برای این اقدام بهتر است از عقد صلح عمری استفاده نمایند

پدرتان اختیار ملک خودش را دارد و شما هیچ دخالتی نمی تونید بکنید

با سلام
هر شخصی در زمان حیاتش می تواند اموالش را به هر شخص دیگری که می خواهد انتقال دهد. اما بعد از فوت بر اساس قوانین ارث اموال به نسبت سهام وارثین بین آن ها تقسیم می شود. سهم الارث مادر شما یک هشتم از کل ماترک می باشد. ضمن این که ایشان می توانند مهریه را نیز مطالبه کنند.

پدرتان تا زمانی که در قید حیات هستند حق هر گونه تصرف در اموال خود را دارند.

با سلام و احترام در این مورد اگر مالک پدر شما باشد می تواند هر نوع تصرفی در اموال خود بکند و کسی هم نمیتواند مانع شود در اینصورت نیز فرزندان نمی توانند مانع بشوند و با مراجعه به دفترخانه میتواند سند به نام هرکسی که مایل باشد بزند مگر اینکه ادعای زایل شدن عقل پدرتان را بکنند که در این صورت شرایط فرق میکند موفق و پیروز باشید

پدرتان باید پنج و نیم دانگ باقیمانده را بطور قطعی به نام مادر کند