مالک میتواند از لحاظ قانونی سرایدار ساختمان هم باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۳ #79149558

سلام
روزتون بخیر

سوال اول: ما مشکلات ساختمان با مدیر ساختمان داریم که به عنوان مثال فاکتورهایی که اعلام می کنند دارای مشکلاتی هستند که مثلا یه فاکتوری که در ماه پیش ارائه کردند مربوط به یکسال پیش و مال ساختمان کناری ما بوده و دارای خط خوردگی های بسیار، چند انباری و شوتینگ ساختمان را اجاره داده اند بدون اجاره نامه، لازم به ذکر است که ما ۲۰ واحد هستیم و بیشتر مالکین به مستاجر اجاره داده اند و در دسترس نیستند، چه کاری باید انجام دهیم؟

سوال دوم: سرایداری هم قرارداد با ساختمان ندارد ولی بیمه تامین اجتماعی از طرف ساختمان هستند، واحد سرایداری و پشت بام دست ایشان هست و ماهیانه مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ایشان بدون رسید مبلغ پرداخت می شود و حسابی غلدری می کنند و فکر می کنند همه کاره هستند و ساختمان فوق العاده کثیف و بدون رسیدگی رها شده است، لازم به ذکر است که سرایداری در ساختمان یک واحد خریداری کرده اند، می خواستم اطلاعات بهم بدین که اصلا مالک می تونه از لحاظ قانون سرایدار هم باشه با این شرایط؟

ممنون می شم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مانع قانونی ندارد انتخاب مالک به عنوان سرایدار.

بله درصورت قبول سایر مالکین اشکالی ندارد

سلام باید مجمع عمومی ساختمان تشکیل جلسه داده و مدیر را تغییر دهند . در خصوص هزینه ها می توانید هزینه ها را نپردازید تا مدیر علیه شما دادخواست دهد سپس ادعای جعل یا خلاف واقع بودن فاکتور ها را مطرح نمایید .