نه برای دزدی رفته بودیم نه چیز دیگه فقط یه مهمونی بود که دعوت کرده بود، چگونه ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #79122638

چهار نفری از دوستان وارد ویلا شدیم ویلا برای یکی از اقوام دوستم بود که کلید هم داشت از ما شکایت شد ینی صاحب همون ویلا ینی پدربزرگ دوستم که قفل ها رو شکستیم حالا دوستم زیر بار نمیره که ما رو برده داخل ویلا از ترس ابرو
نه برای دزدی رفته بودیم نه چیز دیگه فقط یه مهمونی بود که دعوت کرده بود

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصل بر برائت میباشد و پدربزرگ ایشان باید بتوانند تمام ادعاهای خود را اثبات نمایند.
در صورتی که ایشان ادله ی کافی در خصوص انتساب سرقت و موارد این چنینی به شما را نداشته باشند، جرمی متوجه شما نخواهد بود.

با سلام ووقت بخیر
باید اثبات شود که شما قفل را شکسته اید و وارد ویلا شده اید باید عناصر شروع به جرم دردادگاه محرز شود و قاضی بنا بر توضیحات شما و اوضاع و احوال پرونده تصمیم میگیرد.