مدرک بابت اینکه اون استشهادنامه مطالبش کاملا دروغ هست رو دارم، اما نمیدونم که چه نوع شکایتی بکنم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #79121814

با سلام
بنده ۷ ماه در شرکتی به عنوان مدیر کار کردم. به دلیل عدم پرداخت حقوق و مزایا قطع همکاری کرده و به اداره کار شهرستان شکایت نمودم. قبل جلسه اول شکایت من ، کارفرما به همراه بقیه کارمندان در استشهادنامه ای به دورغ اعلام کردن که بنده از این ۷ ماه فقط ۳ ماه سرکار بودم و حالا قرارداد من درصدی ( به صورت قرارداد مدنی ) بوده است. در اداره کار حکم به نفع من بریده شد اما اضافه کاری ، مطالبات و هم چنین حق مرخصی منو محاسبه نکردند که بنده اعتراض زدم. حالا سوال من این است که من مدرک بابت اینکه اون استشهادنامه مطالبش کاملا دروغ هست رو دارم. اما نمیدونم که چه نوع شکایتی بکنم ؟ کیفری یا حقوقی ؟ اینکه کارفرما و کارمندان مرتکب چه جرمی شده اند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همانطور که خودتان گفتید را به نفع شما اما ناقص صادر شده است. باید بدانید در ماده ۸۲ و ۸۳ آیین دادرسی کار شهادت شهود به عنوان یکی از ادله صدور رای نیست و صرفا تحت شرایطی اماره محسوب میشود و مجع رسیدگی کننده نیز به همین دلیل به این موضوع ترتیب اثر نداده است لیکن طبق ماده ۸۷ آیین دادرسی کار شما باید بدوا اضافه کاری و ساعات آن را برای هیات (به همراه مستندات) به اثبات برسانید بعد درخواست مبلغ آن را بکنید که امر دشواری است لیکن در خصوص مانده مرخصی اثبات استفاده از مرخصی بر عهده کارفرما بوده و در صورت عدم ارائه مستندات استفاده از مرخصی وی مکلف به پرداخت ذخیره مرخصی بر مبنای سالی ۹ روز میباشد.در صورت تمایل به پیگیری شهادت کذب شهود باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور عرض کنم : برادر عزیزو بزرگوار ابتدا توجه شما رو به این مطلب جلب کنم که شهاذت کذب را در مراجع کیفری باید مطرح نمود . دوم اینکه شهادتی را در قانون مشمول جرم و مجازات که در نزد مقامات رسمی ادا شود ...... البته در دو نظر متصور یقینی است که ملاک استقرار شرایط جرم بودن شهادت است ...
۱_ شهادت کذبی با علم به کذب بودن آن و از روی عمد وقطع و یقین ادا شده و موثر در امر قضاوت یا صدور رای قضایی یا قضاواتی صرفا موثر واقع گردد.( بر اساس شهادت حکم یا رای صادر شود )
۲_ شهادت کذبی با تاثیر مستقیم موجب تضرر مادی و معنوی گردد .
لذا ابتدا یقین حاصل کنید دو مورد فوق مجرا بوده بعد شکواییه خود را تقدیم دادسرا کنید تا موفق شوید .
نکته : عنوان شکایت : شهادت کذب با سوء نیت بقصد تاثیر در رای و ورود خسارت مادی و معنوی .
لطیفه کلام : در صورت اثبات شهادت کذب ... میتوانید از رای صادره نیز اعاده دادرسی کنید و الی آخر