آیا برای انجام این معامله نیاز به رضایت اولاد این خانم میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #78976918

سلام بنده قصد خرید یک باغ با سند شش دانگ بنام یک خانم مسن ۷۲ ساله دارم که از لحاظ جسمانی و عقلانی کاملا سالم و باسواد میباشد، آیا برای انجام این معامله نیاز به رضایت اولاد این خانم میباشد یا خیر؟ در ضمن دو تا از دختران این خانم از معامله اطلاع دارند فقط یک دختر و یک پسر که در ایران حضور ندارند بیخبر میباشند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شش دانگ ب نام خانوم باشد نیاز ب فرزندان نیست اما اگر ب اسم شخصهای دیگری باشد نیاز انان واجب است

نیاز به اجازه دیگران و فرزندان نیست ولی با توجه به اینکه سن انتقال زیاد است جهت تضمین صحت مبایعه نامه تقاضا کنید که فرزندان هم به عنوان شهود امضا کنند.

قانونا نسبت به اموال این خانم احازه کسی لازم نیست

سلام

رضایت اولاد این خانم میباشد یا خیر؟ خیر
برابر ماده ۹۵۶ قانون مدنی:«اهلیت برای دارا بودن حقوق، با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام می شود»

اشخاصی که به سن ۱۸ سال شمسی تمام رسیده اند در محاکم عدلیه و ادارات دولتی و دفاتر اسناد رسمی رشید محسوب می شوند مگر انکه عدم رشد ان ها به طرفیت مدعی المعلوم در محاکم ثابت گردد. مناط تشخصی سن اشخاص اوراق هویت آن هاست مگر انکه خلاف آن ثابت شود.»
در مشورت برکات زیادی نهفته است
ناگفته نماند که مشورت منافاتی با حاکمیت واحد و قاطعیت ندارد
یکی از حقوقی که در قرآن کریم و توصیه های معصومین علیهم السلام برای فرزندان بر عهده پدر و مادر نهاده شده است، حق مشورت با فرزند می باشد

در صورتی که ملک مذکور تحت مالکیت خانم بوده و سند رسمی یا عادی به نام وی باشد نیازی به رضایت فرزندان نمی باشد لیکن اگر فرزندان در ملک دارای سهم الارث باشند حتما نیازمند موافقت آنها هستید .