اگر به مرکز مراجعه نکنم چه اتفاقی میافتد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #78974948

به مدت ۳ سال در یک مرکز کار کردم که قبل از اتمام قرارداد از ورود بنده به آن مرکز جلو گیری به عمل آمد که بنده بلافاصله به اداره کار محل رفته و طرح شکایت کردم الان بعد از گذشت ۲ ماه که هنوز جلسه وزارت کار تشکیل نشده مرکز یاد شده با تنظیم اظهار نامه ای که در ۸ بند اتهاماتی به بنده زده و درخواست نموده ظرف ۵ روز به آن مرکز رفته و نسبت به تقبل مسئولیت و جبران خسارات اقدام کنم سوال اول آیا طرح اتهام در اظهار نامه درست است دوم بنده اگر مراجعه نکنم چه اتفاقی میافت. سوم در صورت اقدام قانونی از چه طریقی باید بنده اقدام کنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف ارسال اظهارنامه دلیل بر مجرمیت شما و یا عد مایفای تهعداتتون نمی باشد
به دو طریق می توانید اقدام نمائید:
اولا پاسخ اظهارنامه را ارسال نکنید که منجر به اخذ اقرار نمائید
ثانیا اگر بخواهید جواب اظهارنامه را ارسال نمائید از حقوقدان برای تنظیم اظهارنامه کمک بگیرید