امکان اختصاص پارکینگ واحد اداری در ساختمان مسکونی-اداری به مشتریان

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۷ #78876425

سلام، در یک ساختمان که هم واحد مسکونی هست و هم اداری، آیا واحد اداری می‌تواند پارکینگ خود را به مشتریانش اختصاص دهد؟ چون مانند پارکینگ عمومی شده و دائما خودروهای مشتریان وارد و خارج می‌شود. آیا چنین حقی دارد؟ تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر تمام واحدها هم این اقدام را انجام می‌دهند شما هم می‌توانید انجام دهید در غیر این صورت آنها می‌توانند اعتراض نمایند

سلام ،بنظر منعی ندارد مگر تعدی وتفریط صورت بگیرد .

درود.چون پارکینگ‌ برای واحد اداری می باشد می تواند این کار را انجام دهد.

با سلام
اگر واحد اداری دارای پارکینگ اختصاصی باشد ایرادی ندارد.

سلام ، اگر واحد اداری و پارکینگ اختصاصی باشد مشکلی ندارد.

سلام
هرچند پارکینگ اختصاصی است و بر آن مالکیت دارد ولی به استناد ماده ۱۳۲ قانون مدنی کسی نمیتواند در ملک خود تصرفی بکند که موجب تضرر همسایه گردد.مگر تصرفی که متعارف باشد و به قدر نیاز. بر اساس گفته شما این امر چندان متعارف به نظر نمیرسد.

سلام با توجه به نو ساختمان که اداری هم هست و پارکینگ اختصاصی بله منعی ندارد