بازپرس میتواند با داشتن رضایت شاکی متهم را به زندان بفرستاد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #78848609

سلام
برادر من به اتهام سرقت و زور گیری به کلانتری فرستاده شد در حالی که او در ان تاریخ درگیر کار پدرم در بیمارستان بود من از بازپرس خواستم که تحقیق کند اما بازپرس او هیچ تحقیقی نکرد و آن را به یک هفته تحت نظر به آگاهی فرستاد و من هم مجبور شدم رضایت شاکی را گرفتم و باز هم او به این بهانه که شاکی بیاد اگاهی رضایت خود را اعلام کند ازاد است. من هم رفتم دوباره شاکی روبه اگاهی بردم اما برادرم را به زندان فرستاده بودن مگر می شود بدون رای باز پرس بفرستن؟ من الان باید چکار کنم.ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان دارد که از جانب قاضی رای در این خصوص صادر شده باشد اظهار نظر دقیق در این مورد صرفا نیازمند بررسی اوراق قضایی می باشد.

برادر شما بدون دلیل ک بازداشت نشده قطعا دلایلی برای بازپرس وجود داشته ک دستور ب بازداشت داده متهم بواسطه جنبه عمومی سرقت و زورگیری بازداشت هست و رضایت شاکی برای آزادی کافی نیست...ادله مستند و قوی برای تبرئه برادرتون ارائه کنید یا مدارکی ک شک و ظن بازپرس و دلایلش برای بازداشت رو نفی کنه

سلام
پاسخ به سوال شما نیازمند بررسی اوراق پرونده می باشد و احتمالا رای و تصمیمی از سوی قاضی مربوطه در این خصوص صادر شده است

سلام
جرم سرقت دارای جنبه عمومی است و صرف رضایت شاکی فقط از جهات تخفیف در مجازات است.

اتهام برادر شما هم دارای جنبه خصوصی است هم دارای جنبه عمومی . برای بازپرس باید احراز گردد که برادرشما بی گناه است