میتونم از طریق همین دادگاه خودم در کرج درخواست رفع مسدودی حسابمو بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۸ #78837670

با سلام حساب بنده دو سال پیش توسط شخصی هک شد و از حساب من به عنوان پل استفاده شد و پولی از حساب خانمی در بیجار به حساب من واریزو سپس کل اون پول به علاوه پولی ک در حساب خودم بود خارج شد … دادگاه اون خانم در بیجار تشکیل و بنده تبرئه شدن ولی دادگاه شکایت بنده تازه امشال تشکیل شده من باید لایحه ای باخود ببرم؟پلیس فتای بیجار حساب منو مسدود کرده میتونم از طریق همین دادگاه خودم در کرج درخواست رفع مسدودی حسابمو بدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام طی لایحه ای ازطریق دفاتر خدمات قضایی شهر خود از دادگاه بیجار درخواست رفع مسدودی نمایید همچنین برای دادگاه خود می توانید لایحه داشته یا اظهارات خود را شفاها بیان نمایید

با سلام،با توجه به حکم قطعی و برائت شما بله می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خودتان خطاب به شعبه مربوطه طی لایحه ای خطاب به شعبه ای که دستور مسدودی حساب شما را صادر کرده با شرح ما وقع به پیوست حکم، درخواست رفع مسدودی حساب خود را بدهید.

سلام شما در دفتر خدمات الکترونیک قضایی خطاب به دادگاهی که حساب شما را مسدود نموده با توجه به صدور برائت شما درخواست رفع مسدودی حساب را ارجاع و پیگیری نمایید.

ب بانک مراجعه کنید ببینید کدام مرجع مسدود کرده تقاضای رفع مسدودی را ب همان جا از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید و بعد حضوری تشریف ببرید نامه رفع مسدودی بگیرید ببرید دایره حقوقی بانک

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی از شهر خودتان برای شعبه دادگاه بیجار لایحه درخواست رفع مسدودی حساب ارسال کنید

با سلام جهت پیگیری باید به مرجعی ‌که دستور مسدودی داده است مراجعه کنید.

با سلام
نمی توانید از دادگاه کرج درخواست رفع مسدودی بدهید باید حضورا به شعبه ای که حساب شما را مسدود کرده درخواست بدهید و نامه رفع مسدودی را گرفته تحویل بانک بدهید