تکلیف شخصی که بدون هیچ پشتوانه مالی، ضامن وام دیگری میشود چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #78817163

سلام

اگر کسی وام برداشته باشد و ضامن داشته باشد و شخص دیگری که از نظر مالی ضعیف بوده و هیچ ملک و اموالی ندارد و فقط به بانک چک داده بابت پشتوانه وام گیرنده تکلیفش در صورتی که وام گیرنده وام خود را پرداخت نکند چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضامن قبول کرده که درصورت عدم پرداخت وام گیرنده ، جبران خسارت کند ولو اینکه ضامن فاقد پشتوانه مالی بلشد

ضامن در هر صورت مسئول پرداخت مبلغ وام هست
و درصورتی که پولی نداشته باشد با صدور حکم جلب به زندان می افتد

در در صورت عدم پرداخت مدیون بانک بر علیه ضامن به استناد چک طرح دعوای مطالبه میکند.
پس صدور حکم محکومیت ضامن می تواند تقاضای اعسار بدهد همچنین به هر میزان از دین را که پرداخت کرد به مدیون اصلی رجوع کند

سلام در این مواقع ضامن مسئول پرداخت می باشد در صورت عدم پرداخت چک و محکوم شدن ضامن ، می تواند دادخواست اعسار بدهد و به صورت تقسیط پرداخت کند. ( در صورتی که اموالی نداشته باشد که قابل توقیف باشد)

سلام و ادب
رابطه ی تضامنی با گیرنده تسهیلات بانکی همواره وجود دارد تا زمانی که بدهی مدیون اصلی تسویه گردد،
ضامنی که مال و اموالی ندارد طبق ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جلب میگردد و در صورت صدور حکم مبنی بر اعسار وی آزاد میشود،
۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه فرصت طرح ادعای اعسار نسبت به مبلغ محکوم به وجود دارد.

بایستی اقساط را در صورت اقدام بانک بپردازد و از وام گیرنده مطالبه وجه نماید .

پرداخت وام بر عهده ضامن و وام گیرنده خواهد بود بانک مبادرت به برگشت زدن چک و طرح دادخواست علیه ضامن خواهد کرد.