آیا میتوان تابعیت دریافت کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۱۴ #78738181

باسلام،
من تبعه افغانستان هستم اما در ایران متولد شده ام. ۲۶سال سن دارم و در کل این مدت دارای اقامت قانونی پاسپورت بوده ام. گواهی ولادت معتبر نیز دارم. طبق بند ۵ من میتوانم تابعیت ایران را دریافت کنم اما وزارت خارجه شرط اینکه حتما باید بین ۱۹ تا ۲۰ سالگی اقدام میکردم را اورده اند. در بند ۵ چنین موردی نیست و نوشته اند باید حداقل یکسال پس از ۱۸ سالگی اقامت داشته باشم. با این شرایط ایا میتوان تابعیت دریافت کرد؟ احتمال ان چقدر است؟ با دریافت تابعیت ایران، ایا تابعیت افغانستانی من از بین می رود؟
خیلی ممنون از پاسخگوییتان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اخذ تابعیت شما موردی ندارد

امکان اخذ تابعیت با لحاظ شرایط پیش گفته وجود دارد
حفظ یا سلب تابعیت افغانستانی، در صلاحیت دولت مزبور خواهد بود

با درود
بله شما می‌توانید تابعیت ایران را اخذ کنید.

سلام . به استانداری شهر محل سکونت یا اداره امور اتباع خارجه مراجعه کنید و فرم های مربوط به اخذ تابعیت را دریافت کنید

سلام
بله و چنانچه دولت از اعطای تابعیت سرباز می زند می توانید شکایت کنید.

سلام
بله با توجه به بند ۵ گرفتن تابعیت امکان پذیر می باشد

در خصوص وضعیت مطرح شده بنده بعید می دانم بتوانید با این شراط تابعیت بگیرید . اما گرفتن تابعیت ایرانی کار سختی نیست و یک سری راه حل های دیگری هم وجود دارد که اگر بخواهیم شرح دهیم حجم نوشته زیاد می شود اما گرفتن تابعیت با این روش که شما پیش می روید ممکن نیست و باید راه های یگر گرفتن تابعیت اقدام کنید .