با توجه به نفوذ کارفرما در هیات تشخیص چکار بایستی انجام بدم تا حکم ابقا به کار از هیات حل اختلاف بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۷ #78684908

سلام.
طبق قرارداد یکساله ای که با کارفرما منعقد کرده بودم قبل از اتمام قرارداد کار کارفرما من رو از کار اخراج کرد. در هیات تشخیص به استناد ماده ۲۵ قانون کار و بند دال ماده ۲۱ قانون کار حکم ابقا به کار خواستم و قرارداد رو ارائه کردم در دادنامه هیات تشخیص همه چیز لحاظ شد به غیر از حکم بازگشت به کار که اخراج موجه بدلیل زوال زمینه اشتغال عنوان شد علت ان این بود که کارفرما به تلافی بازگشت به کاری که خواسته بودم به دروغ و با حیله بر علیه بنده از کارگران و مشتریان خودش شهود اخذ کرده بود که بنده حین کار فحاشی و اهانت میکنم. در هیات حل اختلاف نیز بنده اماده به کار بودنم رو اعلام کردم و گفتم اخذ شهود بر علیه کارگر بر خلاف رویه ائین دادرسی کار و دیوان عدالت اداری محسوب میشه و کارفرما با این کارش میخواد مانع صدور حکم بازگشت به کار بنده بشه. کارفرما با توجه به نفوذ و رشوه ای که به هیات تشخیص داده بود عمدا در نوبت اول و دوم به جلسه هیات حل اختلاف نیومد و قرار شد در نوبت سوم بازرس به محل کارگاه اعزام بشه جهت تحقیق بررسی علل اخراج از کار و قرارداد یکساله ای که فی مابین منعقد شده بود. با توجه به اینکه بنده قرارداد کتبی دارم. هیات حل اختلاف عمدا پرونده رو به بازرسی داد که اخراج بنده رو از طریق بازرسی موجه جلوه بده چون عمدا نمیخوان رای هیات تشخیص در هیات حل اختلاف عوض بشه و تغییری کنه. البته هنوز رای هیات حل اختلاف در نوبت سوم صادر نشده الان چکار بایستی کنم تا به حقم که بازگشت به کار هست برسم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا در رویه اداره کار حکم بازگشت به کار صادر نمی گردد

دلیل کافی و موجهی برای اخراج شما ارائه نگردیده و امکان بازگشت شما وجود دارد

دلایل کارفرما موجه نیست و شما بازگشت به کار میشین فقط باید صبر کنین