در گواهی سوپیشنه برای بنده در انتها قید می گردد که نامبرده فاقد سابقه کیفری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۲ #78556626

با سلام بنده دارای یک فقره سابقه محکومیت غیر موثر هستم.
آیا در گواهی عدم سوپیشنه کیفری برای بنده در انتها قید می گردد که «نامبرده فاقد سابقه کیفری است» یا درج میشود«نامبرده فاقد سابقه موثر کیفری است».
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی.در استعلام شما فاقد سابقه کیفری درج میشود نگران نباشید . موفق باشید

با درود
درج میشود«نامبرده فاقد سابقه موثر کیفری است».

درود بر شما، در مورد گواهی های صادره برای شما، عبارت " فاقد سابقه موثر کیفری" درج خواهد شد، هرچند عملا از نظر مرجع استعلام کننده تفاوتی بین این دو مورد وجود نخواهد داشت و اصل قضیه عدم وجود همین سابقه موثر است.

درود
اگر سابقه داشته اید و موثر نیست درج می شود فاقد سابقه موثر کیفری است.

معمولا نهادها تفاوتی در این دو عبارت قائل نمیشوند.

سلام، عدم سابقه موثر کیفری تنها در گواهی عدم سوپیشینه درج خواهد شد

در گواهی عدم سوء پیشینه شما عبارت فاقد سابقه موثر کیفری درج خواهد شد