مجازات ضرب وجرح عمدی با تفنگ مجاز چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۲۲ #78544832

سلام وخسته نباشید.
میخواستم بدونم، مجازات ضرب وجرح عمدی با ( تفنگ مجاز) چیه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام احترام
با توجه به میزان اسیب وارده شده دیه تعیین خواهد شد

اسلحه شکاری یا غیر آن چنانچه مجاز هم باشد کاربرد غیر مجاز آن جهت جرح افراد علاوه بر دیه مجازات خود را دارد. و طبق تبصره ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی در صورتی که جرح وارده منتهی به ضایعات مندرج در ماده یاد شده هم نشود(نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی‌یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی‌علیه ) و آلت جرح اسلحه یا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به سه ماه تا یک سال حبس ‌محکوم خواهد شد.

سلام
ضارب محکوم به پرداخت دیه جراحات وارده می شود...

ضرب وجرح درقانون دیه به میزان صدمه وارده دارددرخصوص اسلحه هم مجازات نگهداری وحمل غیرمجازرادارد