ازدواج اجباری، طبق قانون سندیت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۶ #78487483

آیا مادری که پسرشو اجبار میکنه با فلان دختر ازدواج کن و پسر تابع مادر باشه یعنی حرف مادرشو تو رودرواسی قلبا قبول نمیکنه و فقط انجام میده عقدشون درسته؟
پسر چندین بار گفته که من اون دخترو نمیخوام و کس دیگری مد نظرمه ولی مادر میگه من برات اینو در نظر گرفتم تمام
چه میشه کرد
چندین بار پسر رو به سوزوندن موتورش تهدید کرده

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در عقد نکاح باید قصد وجود داشته باشد مورد شما قابل بحث است

با درود ازدواج صحیح است

سلام
ازدواج زمانی صحیح است که دو طرف عاقل،بالغ و قصد داشته باشند

طبق قانون مدنی- نکاح واقع می شود به ایجاب و قبول به الفاظی که صریحا دلالت بر قصد ازدواج نماید. شما قصد ازدواج را نداشته اید اصولا از لحاظ حقوقی عقد واقع شده صحیح نیست ولی اثبات آن مشکل است چون به عاقد وکالت در اجرای صیغه نکاح داده اید و شهود سند را امضا کرده اند و بدوا میتوانید اظهارنامه بفرستین که قصد نداشتم