بنده میتونم مدعی بشم شخص دستگاه شمارو خریده نه شرکت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #78425909

با سلام
و سپاس فراوان از زحمت دوستان و شما
از شرکت بنده کسی دستگاه صنعتی خریده و آموزش کار با دستگاه رو بصورت رایگان دیده و بعد از تحویل دستگاه آخر شب اعلام پشیمانی کرد
دستگاه رو برگرداند ولی بنده که مدیر عامل شرکت هستم چک فردا صبح با ۳۵٪؜ کسر از مبلغ دستگاه رو دادم پس از وصول چک که ۱۰ روز میگذرد و نوشته رضایت نامه که امضا کرده و اعلام کرده رضایت کامل دارم و شکایتی ندارم ، رفته شکایت کرده بنده ضرر کردم و از شرکت شکایت دارم
حالا بنده میتونم مدعی بشم شخص دستگاه شمارو خریده نه شرکت ولی عرض کردم بنده مدیر عامل شرکتم و چک شخصی دادم بنام خودم و در وجه آن طرف ولی هیچ چی در قرادادم بابت عودت دستگاه وجود ندارد و از روی دلسوزی این کارو کردم
سپاسگزارم بابت پاسخ

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید به استناد رضایتنامه که داده اند دفاع نمایید یا اینکه عنوان کنید که شخصا دستگاه را از ایشان خریدم و موضوع ارتباطی با شرکت ندارد .

دوست عزیز باسلام
گرچه مراجع قضایی امکان ورود به دعاوی را سنجش نمی کنند ولیکن شما این امکان را دارید که به رضایتنامه اخذ شده در زمان دادرسی، استناد نمایید. در خصوص کسر وجه از مبلغ دستگاه با فقد قرارداد باید به عرف معمول در صنف خودتان رجوع نمایید که اگر جایز بداند ۳۵ درصد بابت عودت دستگاه کسر کنید اقدام شما نیز قابل توجیه است.
متاسفانه قسمت آخر پرسش شما برای بنده نامفهوم است
ایام به کام