میتوانم حکم توقیف اموال بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۳ #78374476

باسلام و احترام
بنده در سال ۹۶ یک پروژه برای یک ارگان دولتی انجام دادم و متاسفانه پول بنده را پرداخت نکردند بعد از یک سال و نیم تصمیم به شکایت گرفتم و کارشناس دادگستری مبلغ هشت میلیون و پانصد هزار تومان فاکتور را تایید کردند و قاضی هم به نفع بنده رای صادر کرد. بعد از اعتراض مجدد ارگان دولتی کارشناس با توجه به افزایشهای قیمتها و دستمزد فاکتور را با عددی نزدیک به بیست و دو میلیون تومان تایید کردند. ولی دادگاه تجدید نظر همان مبلغ دادگاه اول را در رای صادره تایید کرده اند . حال سوال بنده این است که با توجه به اینکه یک سال ونیم بعد دادخواست نوشته شده است و دادگاه از تاریخ دادخواست مبلغ تاخیر تادیه را محاسبه میکند آیا میتوانم مبلغی که کارشناس تجدیدنظر (۲۲۰۰۰۰۰۰ تومان ) مشخص کرده را طلب کنم یا همان عدد فاکتور را به بنده تعلق میگیرد؟ و سوال دیگر اینکه ارگان مربوطه میگوید امسال بودجه ای برای پرداخت ندارد و سال اینده میتواند پرداخت کند ایا با اینکه سازمان دولتی هستند راه چاره ای هست
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مبلغی که در حکم قطعی درج شده را می توانید دریافت کنید.

نسبت به مبلغ مندرج در رای تجدیدنظر حق اقدام دارید.اجرای احکام علیه قانون خاص دارد وعلت آن این است که دستگاه دولتی بتواند مبلغ محکومیت را در بودجه پیش بینی و درخواست کند.پس از گذشت مدت قانونی در صورت عدم پرداخت اموالشان قابل توقیف است.

مبلغی که در رای امده و در تجدیدنظر تایید شده به شما تعلق میگیرد.

باسلام اصولا درصورتی که اداره ای دولتی محکوم می گردد تا تامین اعتبار ۱۸ ماه فرصت دارد تا محکوم به را پرداخت نماید درصورتی که بعد از این مدت پرداخت ننماید بایستی اجراییه را به سازمان برنامه و بودجه ارایه نمایید تا از اعتبارات آن اداره کسر نماید.

باید دادخواست اولیه ای که مطرح نموده اید بررسی شود . اگر در آن دادخواست درخواست مطالبه مبلغ معینی را نموده باشید دادگاه نمیتواند بیش از خواسته شما رای صادر نماید .