میگویند باید خودتو تبرئه کنی ولی خب با چه اسنادی باید تبرئه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۲۸ #78336121

بنده یک حساب بانکی دارم که پیامک بانک آن فعال نیس نزدیک به ۳ سال از این کارت استفاده کرده ام از دو هفته پیش گویا حساب من هک شده و از حسابهای مختلف پول واریز شده و در جا هم برداشت شده بدون اینکه بنده بویی ببرم تا اینکه اوایل ماه حقوق بنده در حساب زده میشه و بنده میرم که انتقالش بدم متوجه میشم که حسابم مسدود شده...پلیس فتا رفتم میگن باید صبر کنی برات نامه بیاد بری دادگاه خودتو تبرعه کنی ولی خب با چه اسنادی باید تبرعه کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پلیس فتا با تحقیقات لازم متوجه خواهد شد که حساب شما هک شده است و باتوجه به اینکه شما بی اطلاع میباشید،لذا تبرئه خواهید شد.

سلام
پلیس فتا از طریق انجام تحقیقات امکان احراز هک حساب و واریز و برداشتهای بعمل امده را دارد

بسمه تعالی : برادر عزیز نسبت به چه اتهامی باید تبرئه شوید ؟ برای دفاع ابتدا باید جرم ارتکابی را تفهیم کرد . لذا صرف واریز وجه تا کنون کسی را مجرم اعلام نکرده اند .بنابرین لطف کنید عنوان اتهامی که به شما نسبت داده شده و حسابتان را مسدود کرده بفرمایید . اما در کل مطلب دو فرض مطرخ است :۱) پولشویی ۲) سرقت الکترونیکی
اما واریز کننده مشخص است زیرا یا دستی باید واریز شود یا از کارت یاحسابی که آنهم مشخص است و اما برداشت نیز باید از طریق یا چک یا دفترچه و یا کارت امکانپذیر است .لذا در صورت هک شدن حساب حضرتعالی همچنان باید برای واریز و برداشت حسابی ثبت شده باشذ. بنابرین در فرض دو مقوله فوق در صورت عدم ارتباط با صاحبان حسابها نیازی به هیچگونه سندی نیست .زیرا عنوانی برای اتهام متوجه شما نیست

آی پی های اینترنتی که به حساب های بانکی متصل میگردد. ثبت میگردد، اینکه حساب شما هک شده و از آن‌ برداشت شده را به دادگاه اعلام نمایید دادگاه موضوع را به پلیس فتا دستور پیگیری خواهد داد ، از طریق آی پی هایی که از حساب برداشت نموده اند مطمنا میتوانند کشف نمایند که شما دخالتی نداشته اید.

دادگاهتان که تشکیل شد همین مطالب را بیان کنید آنها صحت و سقم ادعایتان را مورد برسی قرار میدهند و قطعا کشف واقع مینمایند
چنانچه لازم باشد از صاحبان حسابهایی که از حساب آنها برای حساب شما پول واریز شده است احضار و در صورت لزوم جلب خواهند شد
شما نیز میتوانید از طربق پلیس فتا صاحبان آن حساب ها را مورد تحقیق و بررسی قرار دهید
اینکه چطور ادعایتان را ثابت کنید به عهده شماست چرا که در حال حاضر اتهامی متوجه شماست و شما مسول عملکرد حسابتان هستید و مطلع بودن یا نبودتان از موضوع و یا دخیل بودن یا نبودن در این امر را باید به اثبات برسانید که یکی از این موارد تحقیق از صاحبان حسابهاست
من و همکارانم به صرف چند خطی که نوشته اید نمیتوانیم راهکارهای برایت ساز تقدیمتان کنیم . موضوع شما نیاز به بررسی همه جانبه دارد تا بتوان برایتان دلایل کافی فراهم نمود
در ضمن شما این سوال را تحت عناوین مختلف در روزهای اخیر بارها مطرح کرده اید چنانچه راهنمایی ها برایتان موثر نیست از مشاوره های دقیقتر به اشکال مختلف بهره بگیرید شاید کارساز بوده و مشکلتان حل گردد