آیا امکان داره اداره گذرنامه من رو ممنوع الخروج کنند و پاسپورت دوباره ندهند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۰ #78311923

با عرض سلام خدمت شما و همکاران تون
بنده سال گذشته از ترکیه دیپورت شدم به ایران حدود ۴ سال به صورت مخفیانه زندگی میکردم و به ایران دیپورت شدم.نه در ترکیه و نه در ایران پرونده کیفری ندارم
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده ای ندارید جای نگرانی نخواهد بود

نخیر
بااین اوصاف وتوضیحاتی که دادی درسته از ترکیه به ایران دیپورت شدی واین دلیل نمیشه پاسپورت برات ندهند درضمن ممنوع الخروجی باید به دستور دقاضی باشه

مدت اعتبار قرار منع خروج از کشور شش‌ماه و قابل تمدید است . در صورتی که مدت مندرج در دستور منع خروج منقضی شود ، این دستور خود به خود منتفی است و مراجع مربوط نمی توانند مانع از خروج شوند

دیپورتی ترکیه ممکن به دلیل نقض قوانین ترکیه صورت می گیرد به هر حال تصمیمات مربوط به دیپورتی یا رفع دیپورتی ترکیه توسط اداره کل و استانداری ها صادر می شود اگر دیپورتی شما موقت باشد از سه ماه تا ۵ سال ممکن طول بکشد برای اینکه شما توسط اداره گذرنامه ایران ممنوع الخروج شوید باید مرتکب جرم قطعی کیفری باشید یا بدهی داشته باشید و دلایل دیگر که با رفع این موانع ممنوع الخروجی لغو می شود

با درود ممنوع الخروجی می‌بایست به دستور و حکم قضایی باشد.

سلام. اداره گذرنامه از دیپورتی شما باخبرند و ممکنه گذرنامه صادر نکنند.

درود
اگر دستور قضایی نباشد ممنوع الخروج نیستید