با درخواست غرامت چقدر امکان برنده شدن در این پرونده هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #78278922

با توجه به داشتن پروانه ساختمان مطابق با قولنامه موجود و بالا بودن متراژ در سال ۹۷ شهرداری ملک مذکور را در طرح تفظیلی تغییر کاربری داده است از مسکونی به باغی و زراعی و طبق پیگیری ها شهرداری به اشتباه خود اقرار کرده است با درخواست دعاوی از دیوان عدالت اداری و درخواست غرامت چقدر امکان برنده شدن در این پرونده هست؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب توضیحات شما و قبول اشتباه توسط شهرداری قطعا به نتیجه دلخواه میرسید
اعلام اشتباه شهرداری را به صورت مکتوب دریافت و ضمیمه پرونده دیوان کنید

با توجه به بیانات شما و اقرار صورت گرفته رای به نفع شما صادر خواهد شد.

باسلام
بنا به اظهارات و فرمایشات شما بزرگوار،احتمال موفقیت شما بیشتر خواهد بود