مجازات یک کیلو حشیش در قانون جدید مجازات

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۴ #78200845

سلام، در قانون جدید مجازات ۱ کیلو حشیش چقدر است؟ فقط شلاق دارد یا جریمه یا حبس؟یعنی حبس، شلاق و جریمه، هر سه توسط قاضی قابل اعمال است یا نه فقط یکی از مجازات‌ها؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما،هر ۳مجازات اعمال خواهد شد.

با سلام
بستگی به عمل مجرمانه مرتبط دارد، وفق بند ۳ ماده ۴ قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات واردات، صادرات، تولید، ساخت، توزیع یا فروش آن از ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال جزای نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس می باشد ولی چنانچه رفتار مجرمانه مزبور خرید، نگهداری، مخفی یا حمل نمودن باشد وفق بند ۳ ماده ۵ قانون مذکور مجازات ۸۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس در نظر گرفته شده است.

سلام دارای هر سه مجازات می باشد

سلام .وفق قانون بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس

با سلام،حبس و جزای نقدی و شلاق

تمامی مجازات های مقرر در قانون برای جرم شما توسط قاضی قابل اعمال می باشد.

مطابق بند ۲ماده ۴ قانون مبارزه بامواد مخدر بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس