مراحل پیگیری زورگیری و کتک زدن برای گوشی، چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۳۷ #78111788

درود
امروز ۲ نفر اقدام به دزدی گوشی بنده کردند که موفق شدم فرار کنم ولی مقداری جراحت با چاقو و زمین خوردگی و خراش پیدا کردم
همچنین ساعت گران قیمتی را از دست دادم، مامور آمد و صورت جلسه کرد و گفت به دادسرا برم.
میخواستم بدونم مراحل پیگیری چطوری هستش؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با استفاده از شهادت شهود یا دوربین های مدار بسته ای که در آنجا بودند ضاربان را شناسایی نمایید

سلام

با دردست داشتن صورت جلسه ای که مامور انتظامی تنظیم کرده به دادسرای محل وقوع حادثه بروید و تقدیم شکواییه کنید و صورتجلسه را ضمیمه آن کنید

با سلام
در صورت نداشتن مدرک، شاهد و فیلم به صرف صورتجلسه مامور انتظامی نمیتوانید حق خود را ثابت کنید. از امروز که طرح شکایت میفرمایید بین دایره سرقت آگاهی و دادسرای مربوطه چند بار جهت تحقیقات پرونده رد و بدل میشود. فراموش نفرمایید قضات فرزندان دلیل( نحن ابناء الدلیل) هستند باید رای آنها مدلل باشد پس دلایل خود را برای اثبات حق خود آماده کنید

درصورتی که گزارش کلانتری به دادسرا ارجاع شود
پس از تحقیقات و احراز گفته های شما و عدم رضایت شما بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشود

سلام
اگر شاهد یا دوربینی در محل بوده به استناد شهادت و فیلم دوربین و صورتجلسه کلانتری طرح شکایت نمایید... در صورت امکان مشخصات وسیله نقلیه را هم ذکر نمایید