چقدر طول میکشه بعد از برگزاری دادگاه حکم صادر بشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۶ #78101814

سلام خانوم بنده نزدیک سه ماه رفته خونه پدرش مهریشو از ثبت اقدام کرده ماشینم توقیف شده و از حقوقم کسر میکنن میزنن کارت خانومم بنده هم دادخواست عدم تمکین دادم که بیستم آبان ماه تشکیل شد که ما رو به مشاور اجرا دادن که بعد از چند روز رفتیم و جواب مشاوره رو گفتن میفرستن دادگاه میخواستم بدونم پس کی حکم دادگاه صادر میشه؟ و در ضمن من پولی به عنوان خرجی به حساب خانومم بزنم؟ البته دو ماه هست که از حقوقم به عنوان مهریه کسر میشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان رسیدگی با توجه ب تراکم پرونده ها و همچنین روند رسیدگی قابل پیش بینی نیست

با توجه به شرایط کنونی زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد

باتوجه به ازدهام پروندها قابل پیش بینی نیست

پس از ارسال نامه مشاوره باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید. سپس دادگاه جلسه رسیدگی تعیین میکند و ... پروسه آن حداقل سه ماه است

زمان جلسه دادگاه و صدور حکم قابل پیشبینی نیست. بهتراست مبلغی را به عنوان نفقه ماهیانه پرداخت کنید تا از شما شکایت ترک انفاق نکنند

با سلام..
در اینخصوص اساسا زمان مشخص و معینی برای پایان روند دادرسی دادگاهها نمی توان بیان نمود..
در صورت لزوم می توانید مبلغی بعنوان نفقه ماهانه واریز کنید..
موفق باشید..

سلام دوست عزیز
باید منتظر باشید و تشریف ببرید پیگیری کنید . زمان مشخص و تعیین شده ای نداره