اعاده حق و حقوق از پیمانکاری که بدون قرارداد کار رو شروع کرده و تخلف هایی داشته امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #77993097

قبل شروع کار خواستار عقد قرارداد شدیم اما از زیرش شونه خالی کردن و متاسفانه پیگیر نشدیم
پیمانکار کار تخریب رو به صورت کنتراتی قبول کرد مبلغ هنگفتی رو تنها به حساب کارگران واریز کرد و مابقی هزینه های جانبی رو به عهده بنده گذاشت. بالای سر آهنگر نبود و کار اصلا ایمنی لازم رو نداره و ممکنه سقف ریزش کنه و مقدار زیادی از آهن آلات گم شده. من چه کاری میتونم از نظر قانونی انجام بدم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مراتب را با شکایت از طریق شهرداری پیگیری نمایید

همانطور که همکار گرامی و استاد بزرگوار جناب آقای مقدس فرموده اند : تنها با اعلام موضوع به شهرداری و پلمپ پروژه میتوانید بهانه ای برای خلع ید پیمانکار از پروژه به دست آورید .

سلام
اگر شما مالک هستید و بدون قرارداد پیمانکار کار خود را شروع کرده است و از ایمنی لازم برخوردار نیست تمام مسئولیت خطرات احتمالی که پیش آید به عهده شماست
و بهتر است یکی از همسایگان به شهرداری شکایت نمایند تا شهرداری جلوی کار را بگیرند و شما بعد از توقف بدون تنظیم قرارداد کار را ادامه ندهید و حتما موارد ایمنی را با فوریت انجام دهید تا برای مجاورین مشکلی پیش نیاید