طرح دعوی در دادسرای کارکنان دولت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۰۰۸ #77977347

میخواهم به طرح دعوی کیفری از مقام دولتی( مدیراستانی اداره ای )اقدام کنم.بخاطر سوء استفاده از قدرت اداری در مجازات کارمند اولا شاکی و مستندی در اختیار نداشته و همچنین به فرض محال در صورت شکایتی و احراز تخلف ، مدیر راسا صلاحیتی و حق رسیدگی و صدور دستور رای و مجازات و تنبیه اداری نداشته و در صورت شکایت با مستندات قانونی بایستی به واحد تخلفات اداری سازمانی ارجاع شود .بااستناد به ماده۵۷۷ ق. م .اسلامی نتیجه ای خواهم گرفت؟
طرح دعوی در دادسرای کارکنان دولت چگونه است؟
می شود هر دو دعوی را همزمان مطرح کرد ؟
خواهشمندم مستند راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تخلفات اداری هم هیات تخلفات صلاحیت رسیدگی دارد و هم اگر عمل جرم باشد دادسرا صلاحیت رسیدگی دارد و منافاتی ندارد.لذا از هر دو طریق همزمان می توان پیگیری کرد.
اما در خصوص ماده ۵۷۷ دو شرط لازم است اولا امری که متخلف صورت داده است امر قضایی و دخالت در آن باشد ثانیا یکی از طرفین اعلام کرده باشد و ایشان اقدامی برای رفع آن نکرده باشد در این حالت جرم محقق می شود
شیوه شکایت در دادسرای ناحیه ۲۸ مانند سایر دادسرا هاست .شکواییه و مستندات را ارائه می نمایید (از طریق دفاتر خدمات هم می توانید) و تعیین شعبه می شود