ایا امکان تعلیق یا جایگزین برای ما هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۴ #77911718

با عرض سلام و خسته نباشید.
حکمی که برای ما بریدن ۶ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و ۸۰ ضربه شلاق میباشد و حکم را به اجرای احکام منتقل کرده اند ایا امکان تعلیق یا جایگزین برای ما هست اگر راهکاری دارید لطفا کمک کنید

ممنون از سایت خوبتون.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عنوان اتهام شما مشخص نیست
اما با توجه به قطعیت و اراسل پرونده به اجرا احتمال چنین امری ضعیف است

در مرحله اجرای حکم به سختی چنین امری ممکن است ولیکن بدون راهکار نیست .

سلام
باتوجه به اینکه حکم قطعی شده و در مرحله ی صدور اجرائیه میباشد، بنظر نمیرسد بتوان اقدامی در خصوص تعلیق و تخفیف نمود.

سلام
متاسفانه با قطعیت و نهایی شدن حکم امکان توقف اجرای آن نمی باشد ولی اگر می توانید نسبت به حکم اعاده دادرسی کنید.

چنانچه پرونده در مرحله دادگاه بود وقبل از قطعیت آن میتوانستید تقاضای تخفیف ویا تبدیل نمایید اما باتوجه به اینکه حکم درمرحله اجرا می باشد شرایط انجام این کار بسیار محدود بوده و قابل انجام نیست مگر تحت شرایطی خاص که آن هم نیاز به بررسی دارد