رابطه از پشت در صورتی که دختر راضی بوده جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۳ #77805276

سلام خسته نباشید خدمت وکلای محترم سایت کانون وکلا
اگه با دختری رابطه جنسی از پشت داشته باشیم و اون کمتر از 24 ساعت برود پزشک قانونی، جرم محسوب می شود؟ درحالی که مشخصه که طرف راضی بوده که اینکار رو کرده و مدرک هست که ایشون راضی بودن.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی در صورت رضایت ایشان نیز اگر رابطه جنسی اثبات شود زنا خواهد بود و شلاق حدی به میزان 100 ضربه خواهد داشت.

بله جرمه اگه ثابت کنه مجازات زنا را دارد اگر او هم راضی باشه این مجازات برای هردو شما می باشد

در صورت مراجعه به پزشک قانونی کمتر از 24 ساعت احتمال تشخیص این امر توسط پزشک قانونی وجود دارد و چنانچه اثبات شود که دختر نیز رضایت بر این داشته یا به نوعی به عنف بودن رابطه اثبات نشود برای هر دو نفر آنها مجازات در نظر گرفته می شود.

سلام زنا است و در صورت اثبات مستوجب مجازات