چگونه میتوانیم قانونی و قضایی فسخ قرداد و دریافت اجاره بها بخواهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #77798478

سلام عرض ادب:
موضوع فسخ قرارداد
بنده یک باب مغاز ه با یکنفر شریک هستم که با شرایط بوجود امده ومسائل قضایی و شرایط متعدد قضایی وصدور رای ها مختلف دادگاه ها با همین شریک مجبور به قبول بعضی از تعهدات شدیم و تمام رای ها صادره از شعبه هایی مختلف چه بدوی وچه قطعی با هم مصالحه کرده و تمام رای ها را هردو و نفر ثالث استرداد کردیم و تایید مقام قضایی رساندیم.
و یک قرارداد بین خودمان و وکلای طرفین کتبی و شفا گوفتیم و نوشتیم که قسمتی از قرارداد به پشنهاد شریکم ووکیلش قرار شد مغازه در ید تصرف ایشان قرار گیرد و متعد شد که اجاره بها را پرداخت کند. و تعهد کرد هر چه زود تر مغازه مذکور به فروش برسانیم.سال اول چک یکسال داد که وصول نشد و بعد از ده ماه با شکایت ودستور مقام قضایی مجبور به پرداخت شد که بااجراییه که کشیدم نزدیک یکسال تا وصول چک به طول انجامید.وهیچ اقدامی برای فروش مغازه انجام نمی دهد.وحتی کار شکنی میکند و به هر نحوی اشکال تراشی میکند تا مغازه را بفروش نرساند .(ممونعت از فروش) و بعد سه سال هیج اجاره بهای پرداخت نکرده ونمکند ومغازه مذکور تخلیه کرده وباعث ضرر وزیابان فروانی به بنده گردییده است و به تعهدات خود عمل نکرده است ؛نمکند.با وجود اینکه ایشان وکیل داشته و باید قردادجوری تنظیم میکرده که هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکند قابل فسخ یا ضامن اجراییه داشته باشد ولازم اجرا-بندی یا تبصرهای برای تعهدات قرداد باشد ذکر نکردهاند. کاملا یک طرفه وبه نفع خودشان نوشته اند .یک جوری فریب کارانه(تدلیس)
حالا چگونه میتوانیم قانونی وقضایی فسخ قرداد ودریافت اجاره بها بخواهیم خواهشا یک راه دقیق ومحکمه پسند بفرمایید سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای فسخ قرارداد باید به قرارداد منعقده رجوع کرد . یعنی هر، بندی ازقرارداد که به شما اختیار فسخ قرارداد را میدهد باید به آن استناد کنید . والا اصل بر لازم بودن قرارداد است

هرگونه اظهار نظر در این خصوص منوط به مطالعه و بررسی احکام صادره و توافقنامه موجود فیمابین است . توصیه میشود با در دست داشتن کلیه مدارک موجود اقدام به مشاوره حضوری با یک وکیل بنمایید .