آیا هر مالی از بدهکار معرفی بشه قابل توقیف هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #77782901

باسلام و احترام
در مورد توقیف اموال بدهکار من شنیدم میگن ۱ ماشین و ۱ منزل بدهکار داشته باشه توقیف نمیشه ایا درسته یا هر مالی از محکوم علیه باشه میشه توقیف کرد؟ و سوال بعدی اینکه آیا برای استعلام گرفتن از ادارات برای اموال محکوم علیه میشه محکوم به اقدام کنه چون اجرای احکام توقیف نمی گیره و برای اینکه کارشو راحت تر کنه فقط میگه شما مالی به ما معرفی کنید تا مراحل توقیف انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر مالی را می شود توقیف کرد لیکن محکوم علیه می تواند ادعای مستثنیات دین را مطرح بکند

با ارائه کدملی به اجرای احکام از همه بانک ها و موسسات مالی و راهور و اداره ثبت استعلام انجام و هر نوع مالی اعم از منقول یا غیر منقول قابل توقیف هستند.

همه اموال مثل ملک ،منزل مسکونی ، خودرو هر تعداد که باشد تا سقف مبلغ محکوم به ، قابل توقیف هستند و پس از توقیف محکوم علیه می تواند حسب مورد و در صورت داشتن شرایط لازم تقاضای مستثنیات دین مطرح کند و احراز این موضوع و رفع توقیف با قاضی اجرای احکام می باشد.