صلاحیت محلی دادگاه کجاست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #77773979

باسلام وعرض ادب خدمت وکلای محترم و شریف؛
لطفا کمکم کنید و همه ی سوالاتم را پاسخ دهید ۱-صلاحیت محلی دادگاه رسیدگی به دادخواست حقوقی ابطال معامله اموال توقیفی کجاست؟ و هزینه اش چقدر است؟ ۲-مال توقیفی که بدون اجازه مقامات ذیصلاح فروخته شده برای مهریه بوده، آیا دادگاه محل صدور اجراییه مهریه صلاحیت رسیدگی دارد؟ ۳-مال توقیفی مذکور، مال منقول است، آیا دادگاه محل خرید و محل شرکت آن صلاحیت رسیدگی به خواسته ی مذکور را دارد؟ ۴- آیا دادگاه محل عقد ازدواج صلاحیت رسیدگی به خواسته ی نامبرده را دارد؟ ۵-لازم به ذکر است دعوی بدوی طلاق به خواسته زوج در حال رسیدگی است، آیا میشود با دعوی تاری با عنوان دادخواست ابطال معامله اموال توقیفی به دعوی اصلی ( طلاق از طرف زوج ) و رود کرد تا در آن دادگاه رسیدگی شود؟ ۶- آیا ماشینی که از نقل و انتقالش جلوگیری شده ولی توقیف در پارکینگ نشده را میتوان به مزایده گذاشت؟ و اگر نمیشود راه حلش چیست؟ ۶- آیا تنصیف دارایی شامل وسایل و لوازم کار میشود؟ ۷- اگر شخصی با یک عمل مرتکب ۲جرم شود آیا میشود در یک شکواییه درخواست تعقیب و مجازات آن۲ جرم را نمود؟ و اگر زمان وقوع جرم را ندانیم و ننویسیم آیا شکواییه ثبت و رسیدگی نمیشود؟ باتشکرفراوان.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلاحیت یعنی شایستگی توانای رسیدگی مرجع قضایی می باشد صلاحیت ذاتی ،محلی،تقریبا،غیر
دعوای که در محلی به وجود می آید دادگاه آن محل حوزه صلاحیت رسیدگی دارد مگر آنکه به موجب قانون نحوی رسیدگی آن در مرجع دیگر ترتیب اثر داده شده است
مطالبه مهریه تو قیف اموال منقول غیر منقول مطابق ذستور مقام قضایی صورت میگیرد

۱-محل وقوع مال منقول
۲-هزینه براساس قیمت منطقه ای
۳- اگر دعاوی به هم مرتبط باشند بله
۴- توقیف باید فیزیکی باشد.
۵- شامل تمام اموالی که بعداز ازدواج به دست آمده می شود.
۶- بله می شود ودرج زمان وقوع تاثیر چندانی ندارد هرچند اگر نوشته شود بهتر است.