چطور ما جلو فروش طلاها و بقیه رو بگیریم تا ادعامون ثابت بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #77753981

با سلام. مادربزرگ من یکسال هست که فوت شدن بعد یکسال هنگام تقسیم ارث چون نام ایشون در شناسنامه مادر من نیست و نام همسر اول پدربزرگم به اشتباه خورده ورثه ایشون گفتن باید اول مادر من ثابت کنن دختر متوفی هستن.همین مشکل برای خاله کوچکتر من هم در شناسنامه بود که ایشان در زمان زنده بودن مادربزرگ آزمایش دی ان ای دادن و اثبات کردن که مربزط به سال قبل هست پرونده ایشان.ما درخواست اثبات نسب دادیم اما زمین و طلا و ۵۰ میلیون پول نقد مادربزرگ داره توافقی تا قبل از اثبات نسب ما بین خاله ها و دایی تقسیم میشه.چطور ما جلو فروش طلاها و بقیه رو بگیریم تا ادعامون ثابت بشه.ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید درخاوست تامین خواسته بدهید تا این اموال توسط اجارای احکام توقیف شود تا زمانی که نتیجه حاصل شود.