میخوام به کارم در اون شرکت خاتمه بدم میگن باید اول اون خسارت رو بپردازم آیا از لحاظ قانونی امکان پیگیری این خواستشون رو دارن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۱ #77727796

سلام من بر اساس اطلاعیه‌ای که دیدم، یک دوره آموزشی رایگان رو شرکت کردم که فقط شامل ۱۰ جلسه حضوری بود. باید قبل از شروع دوره یه قرارداد رو امضا میکردیم و تعهد میدادیم که بعد از پایان دوره تا ۶ ماه با مبلغ معین شده برای این شرکت کار کنیم. من چون در اون زمان از نحوه این کار مطلع نبودم این قرارداد رو که فقط یه قرارداد دستی پرینت شده بود امضا کردم. ولی بعدا مطلع شدم که مبلغی که معین کردن کمتر از یک سوم مبلغ رایج اون کار هست. این قرارداد کاملا یک طرفه نوشته شده و در اون بیشتر به میزان خسارتی که در صورت فسخ باید بپردازیم که ۵ میلیون تومانه اشاره شده نه تعهداتی که در اجرای اون دوره داشتن. مثلا گفته بودن نرم‌افزارهایی رو آموزش میدادن که ندادن. الان که میخوام به کارم در اون شرکت خاتمه بدم میگن باید اول اون خسارت رو بپردازم. آیا از لحاظ قانونی امکان پیگیری این خواستشون رو دارن؟ چیکار میتونم بکنم؟ چندین نفر رو هم درگیر کردن که همه دانشجو هستن و امکان پرداخت این پول رو ندارن. در صورتیکه دریافتی ما از اون شرکت بسیار ناچیزه و جمع چند ماه حتی به قانون کار هم نمیرسه! ممنون میشم کمک کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به مفادقرارداد عمل نمایید.

وقت بخیر باید به مفاد قرارداد عمل کنید

با احترام باید به مفاد قرارداد عمل کنید

باسلام
اگرحقوق شما از حداقل حقوق کار کمتراست قرارداد شما دراین خصوص باطل است ومیتونیداز اداره کار برای حقوق خود شکایت کنید درضمن طبق مفاد قرارداد هم باید عمل کنید

باسلام باید به مفاد قرارداد عمل کنید

مطابق مفاد قرارداد می بایست عمل نمایید

با سلام از طریق اداره کار جهت دریافت حقوق خود اقدام نمایید